Board-ul UniCredit Bank Austria a decis sa inchida operatiunile diviziei de brokeraj - UniCredit CAIB Securities Romania, miscare integrata in procesul de optimizare a activitatii diviziei de investitii din regiune.

UniCredit CAIB Securities este unul din brokerii de top activi la Bursa de Valori Bucuresti. De la inceputul acestui an, divizia de brokeraj a grupului italian a rulat la Bursa peste 1,1 miliarde lei, ocupand locul 4 din cei 59 de intermediari, potrivit Wall-Street.ro.

Ioana Tanase, director general al Unicredit CAIB Securities, a confirmat pentru Wall-Street.ro ca activitatea diviziei de brokeraj se va dizolva.

Este un proces regional care a inceput la sfarsitul anului trecut. Initial, au fost inchise o parte din birourile din Londra care acopereau Europa Centrala si de Est. La inceput, planul pentru noi era sa fim integrati in banca, apoi a fost luata decizia ca vom fi dizolvati”, a explicat Tanase.

Ioana Tanase a mai spus ca procesul a inceput formal in aceasta perioada, dar nu poate estima cand se vor inchide efectiv operatiunile. „Vom continua sa tranzactionam pana spre finalul anului si ne vom onora toate obligatiile contractuale”.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.