Pretul petrolului este la minimul a aproape patru luni, din cauza uraganului Sandy. Comedia "Si caii sunt verzi pe pereti", in regia lui Dan Chisu, va avea premiera de gala joi.

International

Biserica romano-catolica din Polonia critica in termeni duri practicile "sataniste" de Haloween, conform unui mesaj publicat pe site-ul Arhiepiscopiei Varsoviei.

LifeStar

Comedia "Si caii sunt verzi pe pereti", in regia lui Dan Chisu, va avea premiera de gala joi, de la ora 20.00, la cinematograful CinemaPRO din Bucuresti.

Loredana, o artista cu o impresionanta cariera muzicala, si-a facut un renume din abilitatea de a se reinventa constant, lucru extrem de vizibil si in noul sau film, "Minte-ma frumos", cu care a stabilit un nou record de incasari, la doar o saptamana de la lansare - 520.000 de lei.

Social

Peste 140.000 de credinciosi s-au inchinat in ultimele sapte zile la moastele sfintilor de la Catedrala Patriarhala, moastele sfantului Nectarie din Eghina fiind duse, marti, inapoi in Grecia.

Business

Barilul de petrol se tranzactioneaza la New York la minimul a aproape patru luni si se indreapta catre cea mai mare scadere lunara incepand din mai, dupa ce mai multe rafinarii americane situate pe coasta de Est a SUA au redus productia din cauza uraganului Sandy. Contractele futures pe petrol au scazut cu pana la 0,5%. Companiile Phillips 66, Hess Corp, NuStar Energy si PBF Energy au inchis rafinarii sau au redus productia inainte ca Sandy sa atinga uscatul in Statele Unite.

Peter Stub Jorgensen, director la Directia Employment a Comisiei Europene, a declarat marti ca spera ca rezultatele auditului pe care o misiune de experti CE il va face in noiembrie in Romania pe programul POSDRU sa fie pozitive si sa permita reluarea platilor.

Politica

Redeventele care trebuie incasate de Agentia Domeniilor Statului (ADS) nu vor mai fi colectate de catre Ministerul Agriculturii, ci de Ministerul Finantelor, in baza unei ordonante de urgenta adoptate in sedinta de marti a Guvernului. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a aratat ca noua reglementare este asemanatoare celor din statele europene.

Citeste si:
Copiii Prinţului Harry şi ai lui Megan Markle nu vor avea titluri...
Copiii Prinţului Harry şi ai...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.