Pana in prezent, compania de consultanta imobiliara Eurisko a intermediat inchirierea a cinci spatii comerciale, aflate in Piata Kogalniceanu (90 mp), Piata Crangasi (100 mp), Piata Chibrit (90 mp), Bulevardul Baba Novac (80 mp), si Soseaua Giurgiului (75 mp). "Toate locatiile alese pentru cazinourile Admiral se caracterizeaza printr-un trafic intens, atat pedestru, cat si rutier, spatiile fiind amplasate in intersectii, pe colt, in imediata vecinatate a unor piete, noduri comerciale importante ale Bucurestiului", a subliniat Daniel Nistor, senior broker in cadrul departamentului Eurisko de spatii comerciale.

Reteaua Admiral numara in prezent un numar de 15 cazinouri, toate in Bucuresti. Conceptul Admiral va continua extinderea si in anii urmatori, avand la baza potentialul de dezvoltare foarte mare. "In ultimii ani, gusturile romanilor in materie de petrecere a timpului liber au evoluat destul de mult, reorientandu-se spre servicii si produse de calitate mai mare. De asemenea, gusturile s-au diversificat. Cafenelele si restaurantele, barurile si cluburile sunt in continuare in voga, dar au luat amploare si alte tipuri de petrecere a timpului liber, spre exemplu cazinourile electronice si pariurile sportive", a precizat Daniel Nistor.

Grupul Novomatic a fost fondat in Austria de catre Johann F. Graff in 1980, devenind in scurt timp un nume important pe piata internationala de pariuri sportive si jocuri de noroc.