Aceste personaje indragite de copii se vor regasi in toate librariile de tara, gratie editurii Litera.

Incepand cu anul 2012, Litera este singura editura din Romania care detine licentele Disney English, Warner: Tom & Jerry si Marvel.

Personaje indragite de copii și oameni mari deopotriva vor putea fi gasite in toate librariile din tara - Winnie de Plus (Winnie-the-Pooh), Tigrila, Tom, Jerry, Spiderman, Captain America, X-men sunt doar cateva dintre personajele care se vor regasi in cartile Litera.

Volume intregi de carti de colorat, autocolante, jocuri educative, puzzle-uri si povesti vor contribui la crearea unui univers magic al copilariei si vor avea un aport semnificativ in educatia lor.

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi. Care sunt argumentele sale? O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase.

O calitate ireprosabila a tiparului. O selectie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Oameni care pun mare pret pe cartea-obiect. O comoara de citit, de inteles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite. Te regasesti in cartile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.

Pentru alte informatii: Georgiana Sandu – Specialist PR, Editura Litera, telefon 021 319 63 90 / 0758 035 545, e-mail: g.sandu@litera.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.