Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) inaugureaza, la inceputul lunii noiembrie, extinderea terminalului de plecari internationale al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, o investitie de 52 mil. euro.

Prin extinderea terminalului plecari internationale cu 19.600 metri patrati, suprafata va creste la 38.600 metri patrati, permitand dublarea capacitatii aeroportului in ceea ce priveste gestionarea plecarilor, scrie Wall-Street.ro.

Investitia in extindere se ridica la 52 de milioane de euro si se adauga celei de 60 de milioane de euro in terminalul Finger, inaugurat in martie 2011.

In primele zile ale lunii noiembrie va fi inaugurata extinderea terminalului de plecari internationale. Va fi deschisa si noua zona de sosiri zboruri Schengen si Internationale pe o suprafata de 2.500 metri patrati, care va permite procesarea pasagerilor si bagajelor, cu o dublare a capacitatii. Terminalul de curse interne va fi inlocuit de o zona de sosiri zboruri Schengen si Internationale”, a declarat Valentin Iordache, director de comunicare Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), in cadrul CEE Airports&Airlines Forum 2012, organizat de Medien Conferences.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.