Florin Talpes, directorul general Bitdefender: "In zona software, moldovenii proiecteaza, ardelenii executa si oltenii vand".

Programatorii software din zona Moldovei sunt cei mai creativi, ardelenii pun in practica cel mai bine aceste idei, iar oltenii reusesc aiba cele mai bune rezultate la vanzari, a declarat directorul general al Bitdefender, Florin Talpes, citat de MEDIAFAX.

"La noi in companie exista o cutuma. Daca vrei oameni creativi in zona software ii cauti in Moldova. Daca vrei sa cei mai buni executanti ai acestor idei, cauti programatori din Ardeal. Daca vrei sa vinzi bine produsele create de moldoveni si executate de ardeleni, cauti oameni din Oltenia", a afirmat Talpes.

El a spus ca pentru Bitdefender cea mai mare amenintare o reprezinta incapacitatea de a monetiza aplicatiile realizate de departamentul de cercetare si dezvoltare al companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.