A avea un website pentru business-ul tau pare un lucru evident pentru unii, insa, chiar si in SUA, se pare ca 50% din IMM-uri nu au inca nici macar un site schita.

Get Your Business Online a Google

GYBO.com este incercarea Google de a incuraja IMM-urile sa isi creeze propria prezenta digitala. Compania a creat un toolkit online pentru crearea de website-uri si, in SUA, organizeaza chiar si evenimente de promovare a solutiei business, potrivit Wall-Street.ro.

Pe GYBO.com poti alege numele site-ului si design-ul de baza al acestuia dintr-o multitudine de template-uri care sunt customizabile. Apoi poti adauga continut si site-ul este gata pentru a primi vizitatorii.

Homestead

Homestead ofera optiuni pentru crearea website-ului, hostarea si analize de baza, totul intr-un format simplu bazat pe template-uri. Design-urile sunt in functie de specificul business-ului, venind cu imagini generice si continut tipic industriei tale. Homestead are peste 250.000 de imagini pentru logo-uri si alte grafici.

La publicare, vei primi un domeniu nou si o adresa de e-mail de business. De asemenea vei putea urmari statistici despre vizitatori si sa faci modificari atunci cand doresti.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.