Dan Sova face declaratii de Ziua Holocaustului. PDL va avea doi membri in componenta Consiliului de Administratie al TVR. Lady Gaga il imita pe Justin Bieber.

Social

Angajatii CET Braila care joi au intrat in greva foamei au continuat protestul si luni, chiar daca unuia dintre colegi i s-a facut rau si a fost transportat la spital, medicii interzicandu-i mentinearea acestei forme de protest

Doua persoane ranite grav au transportate la spital, luni dupa-amiaza, dupa o explozie produsa la o centrala termica de la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, care nu a fost urmata de un incendiu, au declarat, reprezentantii ISU Ilfov.

Politia Rutiera a trimis la SRI o filmare neclara realizata de camera unui radar, care surprinde autoturismul lui Raducu Mazare mergand cu viteza mare pe A2 si care trebuie analizata cu aparatura performanta, pentru a se stabili cine se afla la volan, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Business

HTC, al doilea mare producator de smartphone-uri din Asia, a anuntat un profit net de 133 milioane de dolari pentru trimestrul al treilea, in scadere cu 79%, cea mai abrupta din istoria companiei, din cauza pierderii cotei de piata in favoarea Samsung Electronics si Apple.

Oficialii Comisiei Europene verifica, prin Directoratul General pentru Piata si Servicii Interne (DG Markt ), un potential caz de incalcare de catre o institutie din Romania a regulilor de confidentialitate a ofertei la o licitatie publica dupa ce date din oferta au fost divulgate contracandidatilor.

Politica

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, a transmis un mesaj privind Ziua Holocaustului, in care arata importanta acestei zile si in care sustine din nou ca regreta "profund" declaratiile sale anterioare pe aceasta tema, aratand insa ca statul comunist este cel care i-a blocat informatiile.

Liderii grupurilor parlamentare au decis, luni, ca PDL sa aiba doi reprezentanti in Consiliul de Administratie al TVR, iar PSD si PNL sa-si retraga cate un reprezentant, a anuntat liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

International

Guvernul Greciei a interzis orice manifestare publica marti, in centrul Atenei, pentru a preveni eventuale incidente in timpul vizitei pe care cancelarul german Angela Merkel o va efectua in aceasta tara

Lifestar

Lady Gaga s-a simtit din nou rau in timpul unui concert - de aceasta data in timpul celui pe care l-a sustinut saptamana trecuta la Barcelona, in Spania -, cantareata vomand pe scena de patru ori.

Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de box office "Hotel Transilvania/ Hotel Transylvania", va vizita Castelul Bran pe 14 octombrie. Tartakovsky este responsabil si pentru unele seriale clasice de animatie precum Dexter's Laboratory si Samurai Jack.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.