Sony a suspendat productia si vanzarea tabletei Xperia S din cauza unor probleme ale ecranului si carcasei care o fac extrem de vulnerabila la contactul cu apa.

Sony da vina pe o neatentie din partea fabricii din China unde au fost produse noile dispozitive, potrivit Wall-Street.ro.

Potrivit producatorilor, suprafata display-ului tabletei Sony Xperia S este prevazuta cu un strat de protectie, ceea ce se traduce printr-un suport sporit la contactul cu apa.

Problema consta mai exact intr-un spatiu prea mare dintre ecran si marginea tabletei, care permite intrarea lichidelor in interiorul Sony Xperia Tablet S.

Tableta este echipata cu un procesor quad-core Nvidia Tegra 3, dispune de o mermorie de 1GB RAM si un spatiu de stocare de 16/32GB. Ecranul noului dispozitiv are o dimeniune de 9,4 inch si suporta o rezolutie de 1280x800px. Camera foto are o rezolutie de 8MP, iar greutatea se ridica la 560 grame.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.