Companiile din industria tehnologiei medicale cotate la bursele din SUA si Europa sfideaza mediul economic global in suferinta si inregistreaza performante solide si in 2011.

In timp ce industria continua sa fie provocata de cerintele crescande ale unui sistem de sanatate orientat pe rezultate, jucatorii sunt obligati sa identifice solutii luand in calcul un nou tip de client avizat de tehnologii de informare care impun ruptura de vechiul model de business din aceasta industrie, scrie Wall-Street.ro.

Aceste concluzii sunt evidentiate in Pulse of the industry: medical technology report 2012, noul raport anual al Ernst & Young privind performanta industriei lansat astazi la conferinta AdvaMed 2012 din Boston, SUA.

Noi oportunitati “disruptive” in industria tehnologiilor medicale: aparitia tehnologiilor PI

Costul furnizarii asistentei medicale este in crestere, atingand o rata nesustenabila la nivel global. In acest context, companiile din industria tehnologiilor medicale trebuie sa demonstreze modul in care produsele lor imbunatatesc eficienta si rezultatele din domeniul sanatatii.

Raportul "Pulse of the industry" considera ca rolul industriei tehnologiilor medicale in acest ecosistem de asistenta medicala concentrata pe rezultate este afectat de aparitia unei clase complet noi de tehnologii medicale, definite in raport ca tehnologii "PI" (pacient participativ si informatii suport). Aceste tehnologii in curs de dezvoltare, care includ totul, de la aplicatii de smartphone-uri si platforme de social media, pana la accesarea de dispozitive inteligente, au potentialul de a reinventa atat sistemul de asistenta medicala prin furnizarea in timp real de date privind starea de sanatate a pacientilor, cat si modelul traditional din industria tehnologiei medicale prin aportul imens de eficienta pe care il aduc in sistem.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.