Luni dupa-miaza, Diaconescu s-a saturat de negocieri si s-a dus la banca sa-si numere milioanele cu care, teoretic, va salva Oltchim.

Dan Diaconescu nu a semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, dar afirma ca este decis sa plateasca salariile angajatilor combinatului.

Dupa doua runde de negocieri la Ministerul Economiei, omul de afaceri s-a dus la o banca din Capitala de unde, spune el, va scoate 3 milioane de euro pentru plata salariilor. Cu ei, Diaconescu a declarat ca se intoarce la discutii cu ministrul Daniel Chitoiu.

"Mergem la banca. Suntem oameni seriosi. Ne tinem de cuvant. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a Guvernului cum putem proceda legal ca ei sa ajunga la Oltchim. Mergem la banca. Aratam banii de salarii si apoi vedem ce ne arata si guvernantii", a declarat, luni, Dan Diaconescu.

Pana la ora redactarii acestei stiri, Diaconescu nu a mai fost vazut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.