Decizia Apple de a echipa iPhone 5 cu un ecran mai subtire si mai usor fata de vechile modele este una dintre principalele cauze ale capacitatii insuficiente de productie care a cauzat vanzari sub estimari in weekendul de debut al noului smartphone.

Ecranul noului iPhone, mai subtire si mai usor datorita unei noi tehnologii care integreaza senzorii touch in display, este produs de LG Display (Coreea de Sud) si Japan Display (Japonia), scrie Wall-Street.ro.

Noul ecran este una dintre piesele de rezistenta ale iPhone 5, facilitand echiparea modelului cu piese mai performante si un ecran mai mare, simultan cu reducerea grosimii si greutatii fata de modelul anterior.

Productia ecranului este insa un proces industrial mai complex fata de tehnologiile mai vechi, contribuind la deficitul de capacitate care impiedica Apple sa raspnuda cererii.

Cititi intregul articol pe Wall-Street.ro.

Orange a anuntat ca va lansa modelul iPhone 5 in Romania in luna octombrie. In ceea ce priveste pretul, iPhone 5, versiunea de 64 GB, se vinde contra sumei de 849 dolari in Statele Unite, dar firma de cercetare IHS Suppli a dezvaluit ca Apple cheltuieste doar 230 dolari pentru a produce telefonul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.