Pe langa utilitatea sa de zi cu zi (browsing, mail, social networking), smartphone-urile pot tine locul – la nevoie – si aparatelor foto sau a camerelor video voluminoase.

Phone 5 vs. iPhone 4S (low light/detaliu)

Echipat cu o camera foto/video iSight de 8 megapixeli, similara modelului de anul trecut, noul iPhone aduce o serie de imbunatatiri nu doar la nivelul caracteristicilor de “pe hartie” ci si in imagine. In conditii de lumina scazuta, detaliile sunt mult mai propuntate decat pe iPhone 4S, scrie Wall-Street.ro.

Acest lucru este datorat sensibilitatii ISO care pentru iPhone 4S este limitata la 800, in timp ce iPhone 5 poate atinge si 3200.

Camera iSight de pe iPhone 5 aduce un mod de fotografiere tip panoramare, o viteza de fotografiere cu 40% mai rapida si fotografii mai clare in conditii de lumina redusa.

iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S3 (low light/detaliu)

Galaxy S3 dispune de o camera foto cu o rezolutie de 8MP fiind descrisa de reprezentantii companiei ca "inteligenta" – avand posibilitatea de a realiza fotografii multi-shot, iar din cele 8 instantanee pe care le face, aparatul sa o selecteze pe cea mai buna. Camera video filmeaza Full HD@1080p cu 30 cadre/secunda.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.