Antreprenorii in cautarea de sfaturi de business sunt asteptati in aceasta toamna la o serie de evenimente special dedicate lor unde vor avea cu siguranta lucruri noi si captivante de invatat.

Conferinta Antreprenor, caut finantare

Organizator: Wall-Street.ro, in parteneriat cu Ernst&Young, Enterprise Investors si Alpha Bank
Data: 26 septembrie
Locatie: Bucuresti
Speakeri: Florin Vasilica (E&Y), Robert Serban (Gral Medical), Pompei Lupsan (BVB), Cristian Nacu (Enterprise Investors) si multi altii;

Evenimentul de business “Antreprenor, caut finantare”, aflat la cea de-a doua editie pune fata in fata reprezentantii companiilor de consultanta financiara, reprezentantii bancilor locale, ai pietei de capital si pe cei din industria de private equity, cu un public activ, dinamic, avid de raspunsuri la intrebarile despre cele mai bune solutii de finantare pentru proprietarii de companii, potrivit Wall-Street.ro.

La eveniment vor fi prezenti peste 100 de antreprenori si proprietari de IMM-uri alternativele de finantare pentru companii de acest nivel, fie ca este vorba de creditare, fonduri europene, listare pe BVB sau finantare prin atragerea unui fond de investitii.

Business Days

Organizator: ADeSCO
Data: 3-4 octombrie
Locatie: Iasi

Organizat in perioada 3-4 octombrie, Business Days Iasi este un eveniment al carui scop este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor importante voci din mediul de afaceri desore trendurile afacerilor, de a oferi idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes.

Printre speakerii editiei se numara: Gabriel Biris, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Ciprian Stavar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Adela Jansen.

La eveniment sunt asteptati sa participe peste 500 de invitati, antreprenori si manageri din comunitatea de afaceri locala si regionala, potrivit estimarilor organizatorilor.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.

Citeste si:
Cum influențează tehnologia echilibrul dintre viața profesională și...
Cum influențează tehnologia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.