Dan Diaconescu a plecat in Munchen si promite ca se va intoarce miercuri.

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17.00, cu o cursa aeriana spre München (Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim.

Contactat de MEDIAFAX, avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu in negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din tara a acestuia.

El a precizat ca membrii comisiei de privatizare au fost informati despre faptul ca Dan Diaconescu a parasit Romania si a aratat ca acesta urmeaza sa revina miercuri in tara, pentru a continua discutiile cu comisia de privatizare.

Proprietarul OTV nu a semnat luni contractul pentru cumpararea Combinatului Oltchim, deoarece a catalogat contractul drept "o batjocura" si a acuzat Guvernul Ponta ca nu doreste de fapt sa ii cedeze Oltchim.

O reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost convocata pentru joi, 27 septembrie, pentru a se discuta achizitia de catre MApN a avioanelor multirol, iar pe ordinea de zi ar putea fi inclus si subiectul privatizarii Oltchim.

Citeste si:

O luam de la capat? Ponta isi doreste o noua licitatie pentru Oltchim in 2013

Videanu: Guvernul Ponta nu a facut altceva decat sa puna pe butuci Oltchim


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.