Intiial, autostrada ar fi trebuit inaugurata pe 30 septembrie, dar lucrarile sunt departe de a fi finalizate.

Autoritatile promiteau ca autostrada Arad-Timisoara va fi finalizata la 30 septembrie, dupa ce mai multe termene au fost decalate, iar inaugurarea ar putea avea loc abia la primavara, relateaza stirileprotv.ro.

Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) spun ca mai exista lucrari de executat si nu s-a stabilit un nou termen pentru inchiderea santierului.

Am avut discutii cu responsabilii de proiect iar la aceasta data nu putem comunica o data pentru inaugurarea acestui tronson din coridorul IV paneuropean”, a declarat purtatorul de cuvant al CNADNR, Claudia Buzatu.

Surse din cadrul institutiei spun insa ca inaugurarea este previzibila pentru aprilie 2013. Deocamdata, nici centura Aradului in regim de autostrada nu a fost predata beneficiarului, fiind in continuare in administrarea constructorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.