Salariatii Oltchim au pareri diferite in privinta preluarii de catre Dan Diaconescu a combinatului, unii fiind pesimisti, iar altii increzatori si spun ca asteapta "mai multe fapte de la noul patron" si ca vor sa vada cu ce idei va veni acesta, adaugand ca, in caz contrar vor continua protestele. 

"Deocamdata asteptam mai multe fapte si asteptam sa se livreze banii pentru Oltchim, pentru repornirea instalatiilor. Asta ne intereseaza cel mai mult. Ne mai intereseaza sa ajungem si cu salariile cat mai aproape de eliminarea restantelor, sa vedem toti banii. Speram sa fie ceva serios cu domnul Dan Diaconescu si sa nu ne amageasca. Vom fi cu el si ii uram succes, dar sa nu ne amageasca. Daca nu se va rezolva situatia, ne vom gandi ce vom face. Noi am intrat in greva foamei pentru locurile de munca si putem sa reintram oricand. (...) Noi credem ca va demonstra ca poate si il asteptam cu incredere", a declarat un salariat al Oltchim, transmite MEDIAFAX.

Un alt angajat a declarat ca-l asteapta cu incredere pe Dan Diaconescu pentru a constata ce idei are noul patron si spune ca "daca vine cu idei bune" angajatii vor sta "linistiti", iar daca nu, vor continua protestele.

"Ce-as putea sa mai spun? Decat ca as fi multumit ca ar pastra locurile de munca si ar debloca repede banii pentru pornirea instalatiilor in Oltchim. Oamenii nu au bani, sunt disperati de doua saptamani. Am primit restul de lichidare pe iulie, dar avem bani de primit pe august si septembrie. Sa vedem cu ce idei bune vine noul patron. Daca vine cu idei bune stam linistiti, daca nu continuam protestele", a declarat un alt salariat al Oltchim.

Alt angajat al Oltchim Ramnicu Valcea spune ca venirea lui Dan Diaconescu este un castig pentru combinat si pentru intreg judetul Valcea.

"Sigur are forta financiara, altfel nu s-ar fi antrenat la asa ceva. Suntem foarte multumiti ca a venit domnul Dan Diaconescu, suntem foarte multumiti pentru intreaga societate si pentru intregul judet Valcea", a declarat alt salariat al Oltchim.

Citeste si:
Ciolacu: "Cine are bani traieste, cine n-are, moare!"
Ciolacu: "Privatizarea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.