Romexpo a iesit din insolventa, declansata in luna mai pentru datorii invocate de o firma, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul complexului.

Complexul expozitional Romexpo a intrat in procedura de insolventa pe 25 mai pentru neplata unei datorii de catre firma Arsenoaiei&Matasel Consulting. Ulterior, Romexpo a anuntat ca a atacat prin recurs decizia instantei, apreciind-o incorecta si nelegala, intrucat datoria invocata de firma care a cerut insolventa a fost achitata, relateaza Wall-Street.ro.

In luna iunie, procedura de insolventa a fost suspendata provizoriu de catre Curtea de Apel Bucuresti, iar marti, 18 septembrie, in mod irevocabil, instanta judecatoreasca a admis recursul Romexpo, a modificat sentinta atacata si a respins cererea de deschidere a procedurii insolventei ca neintemeiata.

"Este un succes al echipei de avocati de la SCA Man & Paraschiv, a carei strategie abordata in vederea asigurarii intereselor clientului sau a dat roade", a declarat Bogdan Paraschiv, coordonatorul avocatilor care au reprezentat in instanta interesele Romexpo.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.