Un sondaj recent efectuat de BestJobs.ro arata ca 35% dintre romani sunt nevoiti sa stea peste program din cauza numarului mare de atributii pe care le au la locul de munca.

20% dintre cei care au participat la chestionar au raspuns ca stau peste prigram si din teama ca si-ar putea pierde job-ul.

19% dintre repondenti au mentionat ca sunt prinsi in job-ul lor si nu se pot deconecta nici in timpul liber iar 23% sunt motivati sa lucreze mai mult datorita bonusurilor cu care sunt rasplatiti.

40% dintre romani au declarat ca petrec peste 9 ore (o ora este pauza de masa) pe zi la locul de munca iar 28% lucreaza peste 10 in fiecare zi. 17% dintre repondenti au un program normal de 8-9 ore insa lucreaza si de acasa sau in weekend-uri.

Sondajul a fost intreprins pe un esantion de 2200 respondenti, in perioada 13 - 18 septembrie 2012. Majoritatea participantilor la sondaj au varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.