Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, seful Statului Major al Fortelor Terestre, Sorin Ioan, si Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, au participat la inceperea lucrarilor la Centrul de Lupta al Fortelor Terestre de la Cincu.

"Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, seful Statului Major al Fortelor Terestre, Sorin Ioan, si Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, au participat la ceremonia de incepere a lucrarilor la Centrul de Lupta al Fortelor Terestre de la Cincu – un proiect sponsorizat cu un milion de dolari de Biroul pentru Cooperare in Domeniul Apararii din cadrul Ambasadei SUA. Centrul de Lupta al Fortelor Terestre reprezinta o constructie de ultima generatie care ofera capacitate de antrenament combinat pentru diverse tipuri de arme. Proiectul constructiei va fi folosit pentru modernizarea infrastructurii bazei de la Cincu", se arata intr-un comunicat al Ambasadei SUA remis, marti.

Tot la Cincu, Ministrul Dobritoiu, LTG Ioan si Ambasadorul Gitenstein vor participa la ceremonia de taiere a panglicii dispensarului din Cincu care ofera servicii medicale pentru aproximativ 3.000 de locuitori, scrie MEDIAFAX.

"Programul pentru Asistenta Umanitara al Comandamentului European al SUA, prin Biroul pentru Cooperare in Domeniul Apararii al Ambasadei SUA, a acordat 92.000 dolari pentru renovarea acestui dispensar. Ambele proiecte sunt o dovada a excelentei colaborari dintre SUA si Romania", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.