Cum pe piata din Romania ofertele de munca sunt mult sub nivelul cererii, job-urile in strainatate se dovedesc a fi solutia pentru multi dintre romani.

China si Suedia

Pentru aceste destinatii se cauta inginer mecanic.

Se cauta persoane cu experienta anterioara in functionarea si intretinerea turbinelor si echipamente similare. Candidatii trebuie sa fie vorbitori de engleza si dispusi sa invete suedeza si limba mandarina, potrivit Wall-Street.ro.

Afganistan

Intre pozitiile deschise pentru Afganistan, una dintre oferte se adreseaza inginerilor proiectanti mech/electric.

Oferta propune un salariu de 3.000 de lire sterline pe luna, cazarea, transportul si masa incluse. Perioada contractuala nu este mentionata.

Abu Dhabi

Pentru Abu Dhabi sunt disponibile mai multe oferte de locuri de munca pe site-urile de recrutare. Una dintre acestea se adreseaza medicilor dermatologi.

Oferta propune contract de munca pe o perioada de minim 2 ani, un salariu de 5.000 de dolari net, lunar, cazarea, transportul si asigurarea medicala incluse.

Contractul se intinde pe o perioada de minimum doi ani.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.