Ai nevoie sa-ti iei o vacanta in mijlocul toamnei? Atunci ai noroc, pentru ca pretul cazarii in marile capitale europene a scazut dramatic.

Hotelurile din orase preferate de turisti precum Paris, Roma si Barcelona practica in prezent cele mai mici preturi de cinci ani incoace. A scazut si pretul calatoriilor cu avionul catre anumite destinatii precum Berlin, Dublin si Helsinki, cu pana la 13%, scrie businessinsider.com.

Iefitinirea este cauzata cel mai probabil de "oboseala" cronica din industria turismului provocata de devalorizarea euro si de Jocurile Olimpice.

Hotwire.com a realizat o comparatie intre scaderile de tarife practicate in diferite mari orase europene. Conform acestui top, este perioada perfecta pentru a vizita Praga, din moment ce pretul mediu al cazarii a scazut cu 37% in cazul hotelurilor din capitala Cehiei.

Urmeaza Geneva cu o scadere de 31% si Budapesta cu o scadere de tarife de 30%.

Lista ieftinirilor, conform Hotwire
Praga -37%
Geneva -31%
Budapesta -30%
Venetia -28%
Glasgow -26%
Madrid -26%
Berlin -21%
Lisabona -19%
Roma -16%
Dublin -15%
Milano 13%
Atena -10%
Barcelona -9%
Amsterdam -7%
Paris -7%
Bruxelles -7%


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.