Paul Orzeske, presedintele grupului Honeywell Building Solutions, a vorbit despre atuurile tarii noastre in ceea ce priveste eficientizarea energetica.

Oficialul HBS s-a aratat surprins de evolutia pozitiva a Romaniei din ultimii ani. “Am observat o evolutie in tot acest timp la nivelul infrastructurii, iar orasul Bucuresti este unul foarte frumos si primitor. Vizita de acum a constat intr-o serie de intalniri si discutii pe teme legate de modalitati de eficientizare a energiei in viitor, Romania oferind multiple beneficii pentru Honeywell in ultimii ani”, sustine Orzeske, potrivit Wall-Street.ro.

Tot la finalul saptamanii trecute, Orzeske a avut o intrevedere si cu Sorin Oprescu - primarul Capitalei, cu care a discutat despre o serie de proiecte si posibile facilitati de eficientizare a energiei pentru mai multe cladiri din zona Bucurestiului.

“Am vorbit despre sisteme de eficientizare a energiei, cele mai nou tendinte in domeniu si in special despre un program de educare a oamenilor si ce presupune mai exact eficienta energetica. De foarte multe ori se intampla ca tehnologiile folosite in dezvoltarea acestor sisteme sa stea «departe de ochii» celor care isi desfasoara activitatea intr-o cladire si care nu stiu sau nu inteleg ce presupune cu exactictitate acest lucru. Iar in momentul in care acestia inteleg procesul din spate, factorul psihologic joaca mai apoi un rol esential, ei intelegand astfel necesitatea de a evita risipa de energie”, presedintele HBS.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.