Aproape 200 de salariati ai combinatului Oltchim din Ramnicu Valcea continua protestele, ei adunandu-se, joi dimineata, in fata pavilionului administrativ al societatii, pana la ora transmiterii acestei stiri nefiind inregistrate incidente.

Protestatarii cer ca unitatea sa fie privatizata urgent, iar drepturile salarile restante pe doua luni sa le fie achitate cat mai repede.

"Nu vrem lichidarea combinatului, vrem ca activitatea sa continue. Acum combinatul este practic inchis, deoarece nu ni se mai livreaza electricitate. Noi vrem ca privatizarea sa se faca cat mai repede si avantajos si mai ales transparent, iar combinatul si locurile noastre de munca sa fie salvate. Nu am luat banii de doua luni, nu am luat nici tichetele de masa, avem colegi care dorm prin instalatii, in combinat, deoarece nu au bani sa se duca acasa, nu au bani de transport, stau prin comune indepartate din judet si au ales sa ramana peste noapte aici, iar aceasta situatie dureaza de peste o saptamana", a spus unul dintre protestatar, potrivit MEDIAFAX.

Citeste si: Scandal la Oltchim: Angajatii au luat cu asalt sediul. Directorul a demisionat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.