Aflati care sunt cele mai “secretoase” companii din lume care astazi invart afaceri de miliarde de dolari.

Coca-Cola

Controversat sau nu, brandul Coca-Cola a reusit de peste 125 de ani sa isi pastreze intact “ingredientul secret” din spatele bauturii racoritoare, potrivit Wall-Street.ro.

Cunoscut este insa faptul ca numai doi directori de la varful companiei stiu de fapt care este secretul din spatele bauturii pe baza de coca, iar pentru a evita expunerea ei nu circula niciodata impreuna si nu sunt vazuti deloc in spatii publice impreuna.

Apple

Inca din momentul in care Apple a inceput sa devina un nume important pe piata de profil, Steve Jobs a urmarit ca intreaga activitate pe care o desfasoara sa fie tinuta cat mai departe de ochii presei, ai concurentei si ai curiosilor.

Strategia companiei americane a dat roade, pentru ca de la lansarea celei de-a doua generatii iPhone zvonurile despre viitoarele echipamente sa se raspandeasca atat de mult si de repede incat popularitatea companiei sa creasca spectaculos.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.