Al doilea operator local de telecom, a lansat in colaborare cu unul dintre principalii jucatori din domeniul editarii de carte, o biblioteca digitala la statia de metrou Piata Victoriei (M2).

Aceasta va fi disponibila pana la 31 octombrie 2012. Pasionatii de lectura isi pot descarca gratuit fascicule din carti direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc, potrivit Wall-Street.ro.

Biblioteca digitala Vodafone dispune de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Un singur titlu este disponibil pentru descarcare gratuita pe telefonul lor mobil sau pe tableta, in varianta integrala - e-book-ul Mateiu I. Caragiale - “Sub pecetea tainei”.

Daca utilizatorii vor dori sa achizitioneze orice alt titlu din “Biblioteca digitala Vodafone”, in varianta integrala, format e-book, acestia vor fi redirectionati catre website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpara online titlul respectiv.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.