Aplicatia este destinata celor care se pregatesc de vacanta si cauta destinatii accesibile.

Infoturism Media, firma specializata in servicii de turism oferite prin intermediul internetului, lanseaza impreuna cu Orange Romania prima aplicatie de turism pentru utilizatorii de smartphone-uri, ce ruleaza sistemele de operarei OS si Android: “Last Minute”, conform Wall-Street.ro.

Aplicatia Last Minute ajuta turistii in alegerea destinatiei celei mai potrivite si in gasirea celor mai bune oferte de sezon pe care le pot accesa rapid, oferindu-le acestora posibilitatea de a putea rezerva imediat ofertele turistice last minute dorite, se arata intr-un comunicat.

Cu ajutorul aplicatiei, potentialul turist isi reduce timpul consumat cu alegerea ofertei potrivite pentru el si familia sa. Aplicatia ii ofera toate informatiile de care are nevoie, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la agentia de turism sau sa caute printre ofertele de pe site-urile de profil, acesta putand accesa instantaneu detaliile ofertelor si datele de contact ale agentiei alese.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.