Desi au averi care depasesc ordinul zecilor de milioane de dolari, managerii din industria IT nu sunt atat de atrasi de masinile pe care le conduc.

Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, cu o avere estimata la 15 miliarde de dolari detine un automobil Ford Fusion Hybrid in valoare de circa 20.000 dolari, potrivit Wall-Street.ro

Motivul pentru care managerul si-a achizitionat o astfel de masina este ca modelul vine echipat cu Ford Sync, o componenta realizata chiar de catre Microsoft.

Aaron Patzer,
care si-a vandut afacerea Mint catre Intuit cu 170 de milioane de dolari, a cheltuit numai 29.000 de dolari pentru un Subaru Outback, pe care si l-a cumparat ca sa-si schimbe vechiul automobil, un Ford Contour din 1996 care a cedat la putin peste 240.000 km parcursi.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, cu o avere estimata la 17,5 miliarde dolari, conduce un automobil Acura TSX in valoare de circa 30.000 dolari.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.