O delegatie a Fondului Monetar International (FMI), condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru Romania, se va afla in vizita oficiala de lucru la Bucuresti incepand cu data de 31 iulie.

Delegatia se va afla in Romania timp de doua saptamani, pentru cea de-a sasea misiune de evaluare a economiei romanesti. Erik de Vrijer, noul sef al delegatiei FMI in Romania, va analiza progresele proceselor de privatizare, scrie evz.ro.

Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara pe 14 august.

"Vizita FMI va avea loc in acelasi timp cu cea a delegatiilor Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Pe durata acesteia, delegatiile vor avea intalniri si discutii cu autoritatile statului si cu mediul de afaceri, reprezentanti ai bancilor, societatii civile si partidelor politice", a spus Lybek.

Acesta a adaugat ca seful misiunii FMI in Romania, Erik de Vrijer, va comunica concluziile discutiilor din Romania la finalul vizitei, respectiv in data de 13 august.

Aceasta misiune de evaluare era programata initial sa inceapa pe 24 iulie dar a fost amanata pana dupa referendum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.