Premierul Ponta a revenit asupra declaratiilor anterioare legate de decizia presedintelui Basescu de a retrimite la Parlament mai multe acte normative privind sectorul energetic, spunand ca a verificat si ca au fost retrimise ordonante mai vechi, nu legi, caz in care demersul presedintelui e corect.

"Am verificat, nu este vorba de legea energiei, ci de o ordonanta care se refera tot la domeniul energiei, mai veche, pe care presedintele a retrimis-o spre Parlament, nu lege. Acum am cerut sa verifice la Parlament si daca este un act mai vechi, care intra in contradictie cu noua lege, atunci gisur ca retrimiterea de catre presedinte este corecta", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Premierul a declarat anterior ca decizia presedintelui Traian Basescu de a transmite Parlamentului o cerere de reexaminare a legilor energiei si gazelor, precum si a proiectului de organizare a ANRE reprezinta un act de sabotaj fata de interesele Romaniei de a-si respecta angajamentele asumate fata de FMI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.