Business 4 Iulie 2012 11:45
Blocul National Sindical solicita Presedintelui Romaniei, liderilor partidelor politice si membrilor Parlamentului Romaniei sa inceteze lupta salbatica pentru putere.

BNS considera ca toate costurile acestui razboi pe viata si pe moarte intre liderii politici vor fi suportate de catre populatie in cel mai concret mod cu putinta.

"Luptele din jungla politica alunga investitorii, afecteaza credibilitatea Romaniei in raport cu institutiile financiare si bancare internationale, afecteaza increderea structurilor europene si nu in ultimul rand fac de ras 22 de milioane de cetateni romani, jefuiti de demnitate si sperante", se arata in comunicatul organizatiei..

Blocul National Sindical acuza intreaga clasa politica de lipsa crasa de respect fata de alegatori si considera ca este inadmisibila lipsa de preocupare a decidentilor politici fata de problemele si prioritatile Romaniei reale: relansarea economica, asigurarea unor servicii de baza decente (acces la servicii de sanatate de calitate sau acces la educație de calitate) cresterea nivelului de trai, cresterea gradului de ocupare si reducereasomajului, protejarea categoriilor vulnerabile (pensionari, tineri, persoane cu dizabilitati).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.