Sau cel putin asa ni se promite... Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a anuntat ca pe 20 iulie se vor deschide tronsoanele Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta ale Autostrazii Soarelui.

Ministrul Transporturilor a verificat astazi stadiul lucrarilor la tronsoanele Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta ale Autostrazii Bucuresti - Constanta, care ar fi trebuit sa fie inaugurate pe 30 iunie, scrie capital.ro.

Ministrul tocmai a anuntat ca inaugurarea portiunilor va avea loc pe 20 iulie, aceasta data de inauguare fiind cea existenta in graficul constructorilor si nu cea de 30 iunie.

Tronsonul Murfatlar-Constanta al autostrazii A2 a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie 2011, cand traficul rutier se putea desfasura pe un singur fir, peste doua luni terminandu-se lucrarile de construire si pe celalalt sens de mers.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.