Compania aeriana low-cost Wizz Air a inaugurat, sambata, zborurile intre orasele Arad si Milano-Bergamo (Italia),

Reprezentantii Wizz Air au declarat, la sosirea aeronavei de la Milano-Bergamo pe Aeroportul Arad, ca pe noua ruta vor exista doua zboruri pe saptamana, respectiv marti si sambata.

"Milano este un loc minunat de vizitat, iar tarifele reduse si cele doua zboruri pe saptamana se vor adauga cu siguranta atractivitatii acestei rute", a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager Wizz Air. Compania estimeaza ca intre Arad si Milano-Bergamo vor fi transportati anual circa 30.000 de pasageri.

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a declarat ca se poarta negocieri si cu alti operatori, iar o posibila ruta noua va fi intre Arad si Bruxelles.

Iotcu a spus ca in curand se va semna un contract cu un operator de transporturi aeriene de marfa, care ar urma sa creasca traficul cu 300% pe terminalul Cargo din cadrul aeroportului local, folosit acum la o capacitate de numai 20%, scrie MEDIAFAX.

Wizz Air a transportat peste 11 milioane de pasageri in ultimele 12 luni, iar estimarile pentru acest an sunt ca se va ajunge la 12 milioane de pasageri. Flota companiei este compusa din 39 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.