Motoractive Leasing, cea mai mare companie independenta de pe piata locala de profil, a lansat un nou serviciu bazat pe internet: www.leasing-online.ro

Finantarea online precum si asistenta in timp real pe intreg parcursul procesului de finantare sunt acum accesibile direct din casele si birourile celor peste 4 milioane de utilizatori de internet din Romania, cifra aflata in crestere.

"Lansarea acestui produs este un pas firesc pentru Motoractive avand in vedere faptul ca inovatia si preocuparea de a veni in intampinarea nevoilor clientior sta la baza strategiei de dezvoltare pe termen lung a companiei noastre" a declarat Valentin Petrof director de vanzari si marketing. "Adresat atat segmentului de clienti persoane fizice, cat si companiilor, acest site se doreste a fi si un instrument de finantare util dedicat partenerilor nostri - dealeri auto sau de echipamente - care vor putea accelera astfel distributia produselor lor prin Motoractive Leasing" a mai adaugat Petrof.

In timp ce mai multe banci raporteaza cresterea procentelor de clienti utilizatori ai serviciilor de internet banking, in piata de leasing din tara noastra finantarea "electronica" este inca o noutate.

"Armonizarea proceselor operationale interne si adaptarea acestora la versiunea online se traduc prin viteza marita de raspuns catre clientii nostri, control deplin oferit acestora de la momentul cererii pana la ridicarea bunurilor finantate sau chiar eliminarea drumurilor la sediul firmei noastre" apreciaza Cristina Preda - director de operatiuni. "Pe langa acestea, in cursul lunii decembrie vom adauga serviciilor noastre online o serie de elemente suplimentare, ceea ce va transforma site-ul Motoractive in cel mai complet portal de leasing din Romania" a completat Preda.

Conform datelor statistice, in 2005 peste 30% din societatile comerciale active in tara noastra utilizeaza in mod curent servicii de internet si e-mail.

Conducerea companiei estimeaza ca acest nou produs va furniza platforma pe baza careia noi servicii adaugate in viitor vor aduce valoare ofertei sale si implicit consumatorilor.

"Prin "leasing-online.ro" Motoractive demonstreaza inca o data ca este un lider pe piata de leasing din Romania, fiind tot mai aproape de clientii si de partenerii sai" a declarat Stefan Coroianu, directorul general al Motoractive.

Pana la sfarsitul anului oficialii firmei estimeaza finantari de peste 85 milioane Euro si active totale in valoare de peste 100 milioane Euro. Motoractive este una dintre cele mai bine capitalizate firme de leasing din Romania, inregistrand la sfarsitul lunii septembrie ale acestui an un nivel al activelor nete de 12.6 milioane EURO.

Motoractive este subsidiara grupului Leasemart Holding BV (Olanda), al carui capital social este detinut de Fondul Romano-American pentru Investitii (FRAI) - 80% si de DEG Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft GmbH - 20%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.