BCR ar putea executa silit societatea Cocor SA, care detine magazinul cu acelasi nume din Centrul Bucurestiului, din cauza restantelor la creditele contractate.

Restantele detinute de Cocor SA catre BCR se refera la rate neachitate la un imprumut de circa 19 milioane de euro acordat in 2009.

"In urma discutiilor cu reprezentantii BCR a rezultat faptul ca, daca nu se ajunge la o solutie amiabila este posibila o executare silita impotriva societatii", se arata intr-un raport citat de Economica.net.

Potrivit sursei citate, BCR si Cocor SA au convenit asupra unui plan de repozitionare a magazinului precum si o amanare la plata a unor rate scadente, decizie pe care institutia financiara urma sa o aprobe.

Pentru a rezolva situatia conflictuala, actionarii Cocor se gandesc fie sa vanda din activele societatii ori sa constituie garantii, pentru a putea astfel rambursa partial creditul de la BCR, fie sa apeleze la o refinantare sau la garantii suplimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.