Business 7 Iunie 2012 11:55
Accesul la finantare este in continuare una dintre cele mai importante provocari pentru infiintarea, cresterea si supravietuirea IMM-urilor.

Desi reprezinta motoarele cresterii economice, asigurand 50% din locurile de munca in majoritatea tarilor G20, IMM-urile atrag doar un procent foarte mic din investitiile totale.

Aceasta este concluzia unui raport lansat de Ernst & Young saptamana aceasta sub numele Funding the future analizeaza motivele pentru care antreprenorii din intreaga lume se confrunta in continuare cu dificultati in accesarea finantarii, desi ei sunt atat de importanti in ecuatia revenirii economice globale.

Dintre cei peste 1.000 de antreprenori din tarile G20 chestionati in cadrul studiului, aproximativ doua treimi declara ca accesul la finantare este dificil in tara lor.

Investitiile in IMM-uri in cadrul G20 sunt de 574 de miliarde de Euro, reprezentand 6% din totalul de 9.250 de miliarde de Euro al tuturor formelor de investitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.