Business 1 Iunie 2012 12:08
Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, a fost eliberat din functie.

Premierul Victor Ponta s-a declarat deranjat de declaratiile acestuia privind cresterea cu 5% a pretului electricitatii, acuzandu-l de aroganta.

ANRE: Cresterea cu 5% a pretului electricitatii nu inseamna nimic

"Ma deranjeaza declaratiile unor fosti sau actuali oficiali referitoare la scumpirea pretului la electricitate. Il voi elibera din functie pe vicepresedintele ANRE. E un gen de aroganta pentru care unii care au ocupat functii au fost urati de oameni. Este o perioada dificila, dar modul de raportare la oameni este important. Trebuie sa explici de ce majorezi pretul la electricitate cu 5 la suta.

Probabil ca Lificiu nu are probleme cu majorarea de 5 la suta. Nu accept acest gen de aroganta pentru care PDL a fost detestat", a declarat Victor Ponta, intr-o conferinta de presa la Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.