Business 20 Mai 2012 17:09
Se vor lansa in orarul de vara doua curse noi cu plecare din Satu Mare spre Torino Cuneo si Venetia, operate cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana.

Cursele sunt dus-intors si vor fi active pe perioada orarului de vara, respectiv 4 iunie - 27 octombrie 2012, iar pretul unui bilet incepe de la 15 euro/segment de zbor.

In perioada 4 iunie - 30 septembrie zborurile spre Venetia vor fi operate in zilele de luni si miercuri, iar zborurile spre Torino Cuneo vor avea loc in zilele de marti si vineri, potrivit MEDIAFAX.

In perioada 1 octombrie - 27 octombrie, zborurile spre Venetia vor fi operate in zilele de miercuri si sambata, iar cursele spre Torino Cuneo miercuri si vineri.

Blue Air a inregistrat anul trecut afaceri de 149,5 milioane euro, in scadere cu 9%, si estimeaza un avans de 3-4% in acest an. Operatorul low cost face parte, alaturi de constructorul Romstrade si alte companii, dintr-un grup de firme controlat de omul de afaceri Nelu Iordache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.