Un plan urgent de restructurare a Postei Romane va fi prezentat vineri in Consiliul de Administratie al acesteia si va fi aprobat, daca sindicatele sunt de acord, potrivit ministrului Comunicatiilor, Dan Nica.

Proiectul vizeaza concedierea a circa 1.068 de angajati din aparatul TESA, ceea ce inseamna ca 2 din 3 directori vor pleca, potrivit HotNews.ro.

“Daca sindicatele nu vor fi de acord, intram in varianta B, care din pacate inseamna intrarea in insolventa”, a mai spus ministrul.

Ministrul a spus ca a propus acest plan "ca urmare a faptului ca in toata aceasta perioada a fost o actiune de devalizare a acestei companii". Nica a spus ca pe langa pierderile financiare al Postei Romane, compania mai are o datorie la bugetul de stat reesalonata in valoare de circa 110 milioane lei si o amenda la Consiliul Concurentei de circa 110 milioane lei.

Citeste si Prejudicii de zeci de milioane de lei la Posta Romana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.