Gigantii multinationali isi deschid portile si pentru romani. Descopera ce locuri de munca poti gasi peste hotare.

Daca esti de profesie avocat si iti doresti sa te muti pentru o perioada in China, firma de avocatura Hogan Lovell face angajari in Hong Kong.
Bancherii sunt cautati in Orientul Mijlociu. Banca Comerciala din Dubai are in prezent opt locuri de munca pentru contabilitate, finante, banci si consultanta, audit si management. Avand in vedere faptul ca joburile se adreseaza bancherilor de pretutindeni, CV-urile se trimit online, numai dupa ce iti creezi un cont pe site-ul bancii, scrie business24.ro.

Ai visat sa lucrezi in serviciile secrete ale unei mari economii europene? Acum e momentul. Britanicii cauta candidati care sa lucreze cu celebrele servicii secrete MI5 si MI6. In prezent sunt disponibile sase locuri de munca vacante in Marea Britanie, in Cheltenham sau Londra. Cerintele sunt extrem de stufoase, iar procesul de recrutare include elaborarea unui dosar pentru obtinerea statutului de membru CLASS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.