Wizz Air acorda reduceri de 20% pentru toate biletele cumparate vineri, pentru cele peste 70 de destinatii ale liniei aeriene low fare - low cost.
"Promotia de 20% Wizz Air va oferi tuturor pasagerilor tarife si mai accesibile, incat sa poata beneficia de aceleasi discount-uri oferite ocazional membrilor Wizz Xclusive Club. Ii indemnam pe vanatorii de chilipiruri si pe cei atenti la cheltuieli sa rezerve repede pentru ca promotia de primavara de 20% se va incheia la miezul noptii de 13 aprilie", a declarat György Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air, conform unui comunicat al companiei.

Wizz Air opereaza o flota de 36 aeronave Airbus A320 de la 15 baze, facand legatura cu 70 de destinatii din 25 de tari. La Wizz Air o echipa de 1.500 de profesionisti in aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 12 milioane de pasageri in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.