Clio III a fost recompensat cu titlul "Masina anului 2006", devenind al saselea vehicul Renault care primeste aceasta distinctie, potrivit unui comunicat remis de compania franceza. Titlul a fost decernat de catre un juriu format din 58 de jurnalisti auto, reprezentand 22 de tari europene. Cu un total de 256 puncte, Clio III a devansat Volkswagen Passat (251 puncte) si Alfa Romeo 159 (212 puncte), totalul masinilor eligibile inscrise in competitie fiind de 28.

Dotat cu un design expresiv, Clio III redefineste standardele in categoria vehiculelor mici, gratie unui spatiu interior record, prestatiilor dinamice de nivel inalt si calitatii finisajului si materialelor remarcabile. Cu 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP, Clio III confirma deopotriva pozitia de leader a marcii Renault in materie de siguranta. Este pentru a sasea oara cand marcii Renault i se decerneaza prestigiosul titlu de "Masina anului", dupa Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio I (1991), Megane Scenic (1997) si Megane II (2003). Clio III va fi disponibil in Romania in primavara anului 2006.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.