Consiliul Concurentei extinde ancheta pentre "regii asfaltului", de aceasta data fiind verificate toate contractele de la nivel regional.

Regii astfaltului au intrat in vizorul Consiliului Concurentei la mijlocul lunii februarie, cand s-a declansat o ancheta pe licitatiile de intretinere a strazilor din Bucuresti.

Consiliul Concurentei a declansat trei investigatii privind posibile intelegeri intre companii de a participa cu oferte trucate la licitatiile organizate de Consiliul Judetean Teleorman, CJ Ilfov si de Directia Drumuri si Poduri Craiova pentru atribuirea unor contracte de modernizare a drumurilor, scrie MEDIAFAX.

"Doua din cele trei investigatii au fost declansate in urma informatiilor privind modul in care s-au depus documentele de calificare si s-au elaborat ofertele de participare, furnizate de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice. Pentru cea de a treia investigatie, indiciile au fost obtinute in cadrul studiului de piata pe care il derulam pe piata lucrarilor de constructii de drumuri si autostrazi din Romania", a declarat intr-un comunicat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, conform realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.