Membri ai grupului de hackeri Anonymous au anuntat ca au blocat site-urile Ministerului italian de Interne, politiei si carabinierilor din cauza unor nedreptati pe piata muncii si brutalitatii interventiei politiei, relateaza agentia Ansa in pagina electronica.
Hackerii afirma, intr-un anunt pus in circulatie pe Internet, ca operatiunea "Tango Down" reprezinta contraatacul sau fata de o serie de nedreptati de pe piata muncii din Italia si de brutalitatea interventiei politiei la protestele organizate in regiunea orasului Genova, in 2001, cu ocazia unui summit G8, scrie MEDIAFAX.

Luna trecuta, Anonymous a blocat in doua randuri site-ul Vaticanului. Atacurile asupra site-ului vatican.va au avut loc dupa ce cinci presupusi membri ai grupului au fost arestati pentru infractiuni cibernetice in Europa si Statele Unite, cu ajutorul unui hacker transformat in informator, The Real Sabu, asa cum este el cunoscut pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.