A doua jumatate a anului 2012 aduce pentru fanii Ikea o veste buna. Retailerul ar putea deschide un nou magazin, "cel mai probabil in sectorul 6", sustin angajatii magazinului. Pentru provincie, angajatii se gandesc la Cluj, Brasov sau Constanta.
”Aproape sigur va fi deschis anul acesta. Cei mai multi clienti vin din sectoarele 6 si 1. De asemenea, Cluj, Brasov si Constanta sunt cele trei orase la care se mai gandesc reprezentantii IKEA. Intentia este sa fie deschis un magazin intr-unul din aceste orase in acelasi timp in care va fi deschis cel de-al doilea IKEA in Bucuresti”, a spus unul dintre angajatii magazinului, citat de Capital.

”In cei 5 ani, am primit constant cereri de a deschide noi magazine IKEA in Romania, direct din partea consumatorilor. Ne dorim sa facem urmatorii pasi spre a veni mai aproape de si mai multi romani. Practic, acesta este principalul obiectiv pentru urmatorii cinci ani in Romania” a spus Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania, cu ocazia aniversarii celor cinci ani de prezenta la nivel local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.