Inceputul lunii aprilie marcheaza deschiderea unui nou magazin H&M in Romania. Din 5 aprilie, fanii din Arad se vor bucura de moda, la ei acasa.

Retailerul international de moda isi continua extinderea pe piata din vestul Romaniei prin deschiderea noului magazin H&M in centrul comercial Atrium Mall.

Deschiderea magazinului va avea loc pe 5 aprilie, la ora 11:00. In ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania.

In cei 1.599 metri patrati inchiriati de H&M in cadrul centrului comercial Atrium Mall din Arad se vor gasi articole de zi cu zi si piese moderne pentru femei si barbati, articole din denim, colectii pentru copii si adolescenti, dar si accesorii, lenjerie intima si colectii sport.

Odata cu marea inaugurare, iubitorii de moda din Arad se vor putea bucura de cea mai recenta colectie de primavara. Pentru femei, aceasta inseamna: topuri si rochii in culori pastel, piese vestimentare in culori neon, jachete scurte din denim, pantaloni chinos si skinny. Pentru barbati, colectia noului sezon ofera cardigane cu imprimeu in dungi, pantaloni conici, pantaloni scurti, dar si jachete sport din denim si costume business.

Preturile produselor din aceasta colectie variaza intre 39,90 RON pentru bluzele pentru femei si 59,90 RON pentru rochii sau 39,90 RON pentru camasile barbatesti si 99 RON pentru pantaloni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.