Romanii considera in proportie de 55% ca firma sau institutia la care lucreaza este aproape de cea ideala, potrivit unui studiu BVA realizat in 16 tari.

Brazilia este tara in care cei mai multi salariati merg cu placere la munca (96%), inaintea Marocului (93%) si a Elvetiei (92%), scrie realitatea.net.

Opt salariati francezi din zece (80%) merg cu placere la munca, dar pentru 42% prioritatea este de a fi mai bine platiti, potrivit acestui studiu international in cadrul caruia au fost chestionati peste 9.000 de salariati reprezentativi pentru populatia activa, intre 30 ianuarie si 10 februarie, prin internet, intre care 1.012 din Franta.

Romanii considera in proportie de 55% ca firma sau institutia la care lucreaza este aproape de cea ideala, potrivit a1.ro.

Intrebati in legatura cu prioritatea lor, salariatii mentioneaza o mai buna remuneratie (42%), inainte de stabilitatea locului de munca (25%)., informeaza jurnalul. Totodata, 55% dintre salariati estimeaza ca, daca si-ar pierde locul de munca, le-ar fi greu sa gaseasca un post echivalent.

Dintre cele 16 tari cuprinse in acest studiu, Brazilia este tara in care cei mai multi salariati merg cu placere la munca (96%), inaintea Marocului (93%) si a Elvetiei (92%).

Elvetia este tara in care locul de munca pare mai aproape de cel ideal (78%), inaintea Canadei si a SUA (72%). Pe ultimele locuri se situeaza Polonia, unde numai 54% dintre salariati considera ca intreprinderea lor este aproape de cea ideala, Rusia si Romania (55%), potrivit sursei citate.

Tarile in care a fost facut studiul sunt Belgia, Brazilia, Canada, China, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Maroc, Polonia, Romania, Rusia, Spania, SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.