Trei companii cu renume pe piata locala, distribuitorii Scop Computers, RHS si Romsoft (care detine Depozitul de Calculatoare – n.r.), sunt suspectate de implicare in activitati ilegale.

ANAF a pus sechestru pe toate bunurile Scop pentru recuperarea unui prejudiciu de 64 milioane de lei, in timp ce RHS ar fi fraudat cu suma de 97 mil. lei, autoritatile instaurand poprire pe conturi.

  • Mecanismul fraudelor Romsoft, RHS si Scop Computers

ANAF a transmis pe 9 martie 2012 o decizie de instituire a unor masuri asiguratorii impotriva RHS Company S.A, informeaza wall-street.ro.

Urmare a unor verificari efectuate la RHS s-a constatat ca in perioada 2008-2011, compania a inregistrat in evidenta contabila facturi emise de furnizorii Romsoft si Romsoft GPS Services in valoare totala de circa 550 MILIOANE lei. In facturile emise de ambii furnizori, la rubrica “Denumirea produselor sau a serviciilor” se mentioneaza “servicii de furnizare de date, prelucrare de informatii pentru monitorizarea GPS a autovehiculelor”. TVA-ul deductibil in cazul celor doua entitati Romsoft era de 97 mil. lei.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.