Peste 31 milioane de lei. Aceasta este suma pe care au castigat-o persoanele lipsite de libertate pentru munca depusa pe parcursului anului 2011.

Efectivul mediu al persoanelor private de libertate a fost anul trecut de 29.260 de persoane, iar 7.318 dintre acestea au muncit. Mai mult, 2.612 detinuti au prestat servicii catre diversi agenti economici, scrie Wall-Street.ro.

Astfel, in anul 2011, veniturile incasate din prestatiile efectuate de persoanele private de libertate au totalizat pentru 31 milioane de lei.

“Selectionarea la munca a persoanelor private de libertate se efectueaza in raport cu regimul de executare a pedepsei, varsta, riscul pentru siguranta penitenciarului, aptitudini si capacitatea de munca, natura activitatii, cauzele aflate pe rolul instantelor de judecata, precum si de timpul avut la dispozitie pentru cunoasterea suficienta a acestor”, potrivit datelor remise Wall-Street.ro de catre Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Citeste integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.