Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca in sedinta coalitiei nu au fost discutate detalii sau termene privind majorarea salariilor bugetarilor.

Kelemen Hunor a declarat corespondentului MEDIAFAX ca inainte de a se decide ceva legat de cresterea salariilor bugetarilor trebuie sa se astepte pana la sfarsitul lunii martie, pentru a se vedea veniturile din primul trimestru al acestui an.

"In sedinta de luni a coalitiei nu am discutat detalii, amanunte sau termene in ceea ce priveste majorarea salariilor bugetarilor, dar toata lumea a spus ca sustine o astfel de majorare. Nu am discutat nici procente. Trebuie sa vedem dupa 30 martie, in functie de veniturile din primul trimestru, altceva nu am discutat, nu am intrat in detalii", a spus Kelemen Hunor, citat de MEDIAFAX.


Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca liderii coalitiei au decis ca salariile bugetarilor sa fie majorate incepand cu luna iunie, urmand ca Guvernul sa analizeze procentul cu care se va face majorarea.

Toader a spus ca membrii coalitiei au sustinut de la inceput aceasta majorare, iar premierul are cuprins in programul de guvernare, la punctul 1, cresterea salariilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.